Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyşehir’de çiftçiler yağmur duasına çıktı

KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE İLKBAHAR MEVSİMİNİN GELMESİNE RAĞMEN ARTAN KURAKLIK ENDİŞELERİ ÜZERİNE ÇİFTÇİLER YAĞMUR DUASINA ÇIKMAYA BAŞLADI.

KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE İLKBAHAR

Konya’nın Beyşehir ilçesinde ilkbahar mevsiminin gelmesine rağmen artan kuraklık endişeleri üzerine çiftçiler yağmur duasına çıkmaya başladı.

Beyşehir’de geçen hafta Sadıkhacı, Bayavşar ve Üzümlü mahallelerinde yapılan yağmur dualarından sonra bugün de Karaali ve Avdancık Mahallesi’nde üreticiler ve mahalle sakinleri düzenlenen yağmur duasında bir araya geldi. Karaali Mahallesi’nde Karaali Tekkesi mevkiinde düzenlenen yağmur duasında çiftçiler ve mahalle sakinleri rahmet için ellerini semaya açtı. Yağmur duasına, Karaali Mahallesi Muhtarı Muhammed Çöklü, Beyşehir Belediyesi meclis üyeleri, mahalle sakinleri, çiftçiler katıldı. Duanın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Öte yandan, Avdancık Mahallesi’nde de yağmur duası programı düzenlendi. Yerleşim merkezindeki meydanda kılınan öğle namazını müteakip mahalle sakinleri ve üreticiler yağmur duası yaptı. Katılımcılara dua sonrasında yemek ikram edildi. Programa, Avdancık Mahallesi Muhtarı Mehmet Arkan, mahalle sakinleri, çiftçiler ve davetliler katıldı.

takipçi satın al -- gaziantep web tasarım -- jet film saat kordonu